Husqvarna LB 146

Gräsklippare i Varberg & Falkenberg

Vi har Husqvarna, Husqvarna Klippo och Toros sortiment av gräsklippare som klarar av alla typer av gräsmattor, stora som små i butiken i Falkenberg. Större gräsmattor kan dock bli ganska påfrestande att klippa. Det finns mycket att ta hänsyn till när du väljer en gräsklippare. Utöver det självklara med hur stora klippytorna är så bör man även tänka på funktioner som uppsamlare, utkast och klippsystem. Dessa funktioner påverkar hur ditt gräs mår, vi förklarar gärna mer och hjälper dig att välja rätt.

Olika varianter av gräsklippare

På Årstad hittar ni olika gräsklippare för olika behov. Vi erbjuder högkvalitativa skog- och trädgårdsmaskiner för att täcka era behov i Falkenberg och Varberg. I vårt sortiment av gräsklippare hittar ni maskiner från olika varumärken så som Husqvarna, Husqvarna Klippo, Gardena och Toro. Nedan listar vi information om de varianter av klippare som vi erbjuder.

Önskar du veta mer om en specifik maskin så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bensindriven

Har du en gräsmatta med större yta så fungerar en bensindriven gräsklippare bäst. Dessa maskiner är mer kraftfulla och enkelheten att fulla på med bensin gör att man kan klippa större ytor utan driftstopp. Oavsett om gräset är högt eller blött så får du ett mycket bra resultat med en traditionell bensindriven gräsklippare.

Handdriven

Har du en mindre gräsmatta som behöver underhållas eller om gräset inte hinner växa sig särskilt högt, så är en handdriven gräsklippare ett utmärkt val. Samtidigt som du klipper gräsmattan får du motion och gärna lite sol, som är en bonus i arbetet. En handdriven klippare är till 100% miljövänlig då den inte går på något annat drivmedel än en själv. En handdriven klippare funkar dessutom utmärkt som ett komplement till en bensin- eller eldriven gräsklippare.

Service av gräsklippare i Falkenberg & Varberg

Vi erbjuder service och underhåll av gräsklippare. Se till att med jämna mellanrum lämna in din maskin på service så kommer du öka livslängden markant. Service utförs i syfte att hitta, åtgärda och förebygga eventuella fel som maskinen kan ha eller kommer att få. Genom att hitta felen tidigt så slipper man dyra framtida reparationskostnader. Vi rekommenderar att man utfört service av sin gräsklippare 1 gång om året. Är du på jakt efter reservdelar till din gräsklippare i Falkenberg eller Varberg så hjälper vi dig.

Vi har din nästa gräsklippare i Falkenberg eller Varberg. Välkommen att kontakta oss för mer information.