Rider i Falkenberg från Husqvarna

Det frontmonterade klippaggregatet och midjestyrningen gör att det inte finns många ställen som en Husqvarna rider inte kommer åt. Kombinationen av kontroll, komfort och effektivitet kommer inte bara att underlätta ditt arbete – det blir roligare också. Vi har försett Falkenberg med riders i många år och kan produkterna utan och innan. Kanske är du nyfiken på produkten som sådan eller undrar över hur en åkgräsklippare kan påverka din trädgård? Kom förbi oss i Falkenberg, eller slå en signal – vi finns här för dig.

Att använda sig av expertis vid köp av trädgårdsprodukter är ett måste.

Husqvarna Rider är flexibla

Husqvarna har under många år utvecklat många framgångsrika produkter. Deras passion för innovation är grunden till att Husqvarna levererar maskiner av hög standard. Husqvarna Rider har ett unikt midjestyrningssystem som gör att bakhjulen kan svängas in under maskinen. Tack vare denna moderna teknik så får du suverän och enkel manövrering.

Bättre sikt, ökad räckvidd

Tack vare det frontmonterade klippaggregatet, som har låg profil, så får du en total överblick över arbetsområdet. En faktor som gör gräsklippningen till ett rent nöje och samtidigt mycket säkrare. Du kan enkelt trimma kanter, komma åt i alla hörn och under andra hinder. Den förbättrade sikten innebär att du  får en bättre syn över närområdet och riskerar eventuella felklippningar. Du får full kontroll över din gräsmatta och kan vårda den bättre än någonsin – och ha roligt samtidigt. Det är en skön känsla att klippa gräs med en åkgräsklippare.

Förknippa nytta med nöje – köp en rider i Falkenberg!

Service av Rider i Falkenberg

I vår serviceverkstad servar och reparerar vi alla produkter som vi säljer men även maskiner som är köpta på annat håll. Eftersom det ständigt kommer nya tekniker så är det viktigt att man uppdaterar sin maskin. Vi har alltid ett brett sortiment av reservdelar för olika skog- och trädgårdsmaskiner.

Se till att lämna in din åkgräsklippare eller rider på service med jämna mellanrum. Gör du detta kommer du öka maskinens livslängd och samtidigt åtgärda eventuella säkerhetsrisker.

Har ni några frågor eller funderingar så är ni vart välkommen att kontakta oss på Årstad Skog och Trädgård. Ni hittar våra kontaktuppgifter här.