Husqvarna R 320 AWD (exkl. klippagg.)

Åkgräsklippare i Falkenberg & Varberg

Är du på jakt efter en åkgräsklippare, traktor eller rider i Falkenberg? Då har du hittat rätt. Vi på Årstad Skog & Trädgård har bred expertis om trädgård- och skogsmaskiner. Tack vare vår långa erfarenhet ser vi till att hjälpa dig hitta rätt maskin utifrån dina behov.

Rider eller traktor, det är frågan. Båda typerna av åkgräsklippare är pålitliga och kan klippa stora trädgårdar snabbt och effektivt. Avvägningen kan vara svår, men riders brukar vara alternativet för dig med lite större trädgård. Medan en traktor passar bättre för en mellanstor trädgård. Hur mycket träd, buskar och sluttningar du har i din trädgård påverkar även det valet. Kom in till oss i Falkenberg så hjälper vi dig att välja rätt rider eller traktor.

Kom åt på svåra ställen

Med en rider kan du klippa gräset obehindrat och komma åt på de mest svåråtkomliga ställena. Flera av våra maskiner i vår butik i Falkenberg har ett särskilt midjestyrningsssystem, där bakhjulen kan fällas in under maskinen. Det gör det möjligt att köra runt hinder och klippa gräset mer noggrant.

Inte bara en gräsklippare

En annan fördel med att införskaffa en rider hos oss i Falkenberg är att den har flera användningsområden. Det stannar inte vid gräsklippning, utan din maskin funkar utmärkt för varje tänkbart säsongsrelaterat problem – oavsett om det rör sig om gräsklippning, snöröjning eller sopning.